Overzichtspagina

Fraaie nieuwe woningen voor de Amerpoort

In samenwerking met interieurarchitect Marjon van de Wiel, heeft Lean Office Solutions wederom twee fraaie woningen kunnen opleveren aan de bewoners van de Isengardlaan 1 en 3 op de Amerpoort in Baarn.

Fraaie nieuwe woningen voor de Amerpoort
20170921-170925 Amerpoort, Isengardlaan-Mariaoordlaan-18

Donderdag 21 september heeft Lean Office Solutions de woningen overgedragen aan de bewoners van de Isengardlaan 1 en 3.

Twee prachtig aangeklede woningen. De materialen en producten zijn zorgvuldig samen met de manager en begeleiders uitgekozen. Hier is door de Marjon van de Wiel veel zorg aan besteed. De woonbeleving moest duidelijk zichtbaar zijn, zonder daarbij de praktische zorgkant  uit het oog te verliezen. Ook werd er zorgvuldig gekeken naar de individuele behoeften en wensen van de clienten.

20170921-170925 Amerpoort, Isengardlaan-Mariaoordlaan-50

Voor deze twee woningen heeft Lean Office Solutions het losse meubilair, de interieurbouw, de raamstoffering en de visuals verzorgd.
Bij het voorstellen van de producten is gezocht naar een juiste balans in kwaliteit, toepassing en budget. “We denken dat wij hier met elkaar goed in zijn geslaagd”.

Het enthousiasme voor de nieuwe woningen is door de begeleiders met beide handen opgepakt, beide woningen zijn door hen voorzien van de nodige decoraties.

Overzichtspagina