Terug naar homepagina

Adviesfase

De werkwijze van Lean Office Solutions bestaat uit drie fasen: de advies-, realisatie- en beheerfase. De vraag is nu; wat wilt u? Met plezier bepalen we samen de invulling en de randvoorwaarden. Elementen zijn o.a. facilitaire eisen, arbo-normen en uw werkproces. Lean Office Solutions begeleidt u bij keuzes die gemaakt moeten worden zo te komen tot de voor u optimale werk-, of zorgomgeving. Of u kiest voor nieuw-, secondlife meubilair of een volledig nieuw ontwerp. Met onze werkprocesscan of interieuradvies kunnen wij u goed informeren en inspireren. Ons doel is samen zorg te dragen dat uw interieur is afgestemd op uw organisatie, daar begint het plezier.

Werkprocesscan & Kantoorinnovatie

Om een helder inzicht te krijgen in uw organisatie en haar werkprocessen, starten we met een werkprocesscan. Hierbij letten we zowel op interne als externe factoren die uw werk beïnvloeden. Welke identiteit heeft u voor ogen, welke kernwaarden en ambitie? De workshop kantoorinnovatie creëert draagvlak voor vernieuwing. De workshop is interactief en vraagt aan management en medewerkers om ideeën te leveren voor de nieuwe kantoorinrichting. Lean Office Solutions gaat samen met u in op de werkwijze, gewenste veranderingen en de stappen die daarvoor nodig zijn. Het resultaat van de workshop is het uitgangspunt voor de nieuwe huisvesting.

Interieurontwerp

Lean Office Solutions verzorgt interieuradvies en creëert goed doordachte ontwerpen. Met een evenwicht tussen uw budgettaire, facilitaire, visuele en ergonomische verwachtingen. Dit vertalen wij voor u in een gedetailleerd voorstel, compleet met specificaties en offertes. In eerste instantie leggen wij u een schetsontwerp voor. Gevolgd door het voorlopig ontwerp en tot slot het definitief ontwerp. In elk stadium begeleiden wij het ontwerp met beelden, tekeningen, materialen en specificaties. Zo krijgen u en uw collega’s een goed beeld van uw toekomstige werkomgeving en interieur.

Interieurbouw

Wanneer standaard meubilair geen oplossing brengt kunnen wij u maatwerk meubilair bieden. Door gebruik van interieurbouw denken wij mee over slimme en innovatieve oplossingen. In overleg met uw of onze interieurarchitect verzorgen wij een ontwerp en selecteren hiervoor het juiste materiaal. In goed overleg bepalen we alle details van de maatwerkelementen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de interieurbouw feilloos aansluit op de rest van uw inrichting. Hetgeen resulteert is een nieuwe, gebruiksklare inrichting binnen budget en beleving

Terug naar homepagina